12 November 2013

How to fold egg whites / Kỹ thuật' folding' trong làm bánh

Recipe Collected by/Sưu tầm bởi:Lee'sCorner

Photo:Google 
Here is the clip shows you how to fold ingredients, like beaten egg whites, into a batter. With this technique, you'll have light and fluffy dishes without fail.

Đây là clip hướng dẫn kỹ thuật trộn bột,nguyên liệu với lòng trắng trứng đánh bông mà không làm xẹp bọt khí :"Folding"

1 comment:

  1. Rất hay và bổ ích
    --------

    Để biết thêm thông tin xin vui lòng click vào trang sau:

    Công ty chuyên tư vấn định cư mỹ
    Web: http://ditrumytphcmvn.blogspot.com//
    Click vào Keywords: văn phòng di trú mỹ tại tphcm việt nam
    Click vào Keywords: van phong di tru my tai tphcm viet nam

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...