One of the very fast dish is this, all the ingredients you already have in the refrigerator. 5' to prepare and cook. This can serve as a side dish in daily meals or can put in "Gimbap Roll", once again I've learnt this recipe from my Korean friend!
Ingredients:
150g bacon (cut into small pieces)100g kimchi (squeeze out the liquid and cut into small pieces) (See how to make your own kimchi here)
Method:
-On a medium heat, stir fry the bacon until lightly brown, add kimchi, stir well for about 1' when it throughly mixed.-Transfer to a dish. Serve with hot steam rice.
Nguyên liệu:
150g ba chỉ xông khói (cắt hạt lựu)100g kimchi (vắt cho bớt nước chua và cũng xắt nhỏ) (Cách làm kimchi ở đây)
Cách làm:
-Vặn lửa vừa,cho bacon vào xào hơi săn săn thì cho kimchi vào đảo đều 1'-Trút ra đĩa và ăn với cơm nóng.Thật nhanh phải không nào!
No comments:
Post a Comment