10 November 2013

Roasted Chicken Drumstick with Balsamic and Rosemary / Đùi gà nướng Rosemary và giấm Balsamic

Roasted Chicken Drumstick with Balsamic and Rosemary / Đùi gà nướng Rosemary và giấm Balsamic
This recipe of roasted chicken drumstick will give a new flavor for your meal!It's crispy and juicy just enough!
Ingredients:
2 medium chicken drumsticks
1 tsp salt
4 tbsp soy sauce
2 tbsp Worcestershire sauce
1 tsp ground pepper
2 tbs Balsamic vinegar
1 tsp dry Rosemary leaves
Method:
Marinate chicken drumsticks with all the ingredients,keep in the fridge for at least 3 hours or over night.
Transfer to the baking tray and bake in an oven for about 35'-40' at 180 degree C until golden brown.
Serve right away with chilli sauce.
 Hôm nay mình giới thiệu với mọi người một công thức làm món đùi gà nướng mùi vị lạ,thơm ngon đặc biệt với giấm balsamic và lá Rosemary.Món đùi gà này rất ngon với lớp da ngoài hơi giòn thơm phức mùi lá rosemary mà bên trong vẫn rất mềm!
Nguyên liệu:
2 đùi gà cỡ vừa
1 tsp muối + 1 tsp hạt nêm Knor
4 tbsp xì dầu Nhật
2 tbsp sốt Worcestershire (xì dầu có vị chua)
1 tsp hạt tiêu xay
2 tbsp giấm đen Balsamic
1 tsp lá Rosemary khô
Cách làm:
Ướp đùi gà với các nguyên liệu trên và giữ trong tủ lạnh ít nhất 3 giờ đồng hồ (hoặc qua đêm)
Bật lò nướng ở nhiệt độ 180 độ C,cho đùi gà đã ướp vào khay nướng và nướng trong khoảng 35'-40' đến khi chín vàng
Dùng nóng với tương ớt (ăn cùng cơm hoặc xôi đều rất ngon)
 Tẩm ướp gia vị vào đùi gà / Marinated chicken drumsticks

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...